NİĞDE / BOR - Bor Bilim ve Sanat Merkezi

4 PROJEYLE TÜBİTAK 2204-B BÖLGE FİNALLERİNDEYİZ...

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 18. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda Bor Bilim ve Sanat Merkezi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı 4 proje Kayseri Bölge Finaline katılmaya hak kazanmıştır. Türkiye’de 16.712 proje başvurusu yapılmış olup ilk 1219 proje bölge sergilerine katılmaya hak kazanmışlardır. Bor BİLSEM öğretmen ve öğrencilerinin başarılı bulunan 4 projesi 22-25 Nisan’da yapılacak bölge finaline katılacak. Kayseri’de yapılacak bölge finalinde ilk 101 proje yarışacaktır. Proje danışman öğretmenleri ve öğrencileri bölge finalinde Niğde’yi temsil edeceklerdir. Merkezimiz adına yarışacak öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik eder, bölge finalinde başarılar dileriz.

15-04-2024

Yayın: 15.04.2024 - Güncelleme: 15.04.2024 17:18 - Görüntülenme: 250